Roodhuys, vleesleverancier voor horeca, grootkeukens en particulieren

Wat jaren geleden begon met een herberg en een boerderij met eigen runderen is ondertussen uitgegroeid tot een industriële slagerij die wekelijks meer dan vijftien ton vlees verwerkt. Nadat zowel zijn grootvader als zijn vader actief waren als grossist, kreeg ook Joeri Berthels de smaak te pakken. Hij groeide op tussen de beesten en kreeg de liefde voor het vak met de paplepel ingegeven.

In 1995 nam hij de zaak van zijn vader over en bouwde die uit tot De Vleeshoeve, een slagerij aan een boerderij. De succesvolle combinatie van een uitstekende service en vlees van topkwaliteit tegen een betaalbare prijs zorgde ervoor dat hij het bedrijf nog verder kon uitbreiden tot een industriële slagerij. Zo is Roodhuys nu een betrouwbare vleesleverancier voor talrijke horecazaken, grootkeukens en particulieren in de Antwerpse Kempen, Vlaams-Brabant en Limburg.

Van het Belgisch leger en plaatselijke OCMW’s tot bistro’s, friterieën en de betere vleesrestaurants, stuk voor stuk vertrouwen ze op Joeri’s oog voor kwaliteit. Want zeg nu zelf, geen betere vleesleverancier dan iemand die al 50 jaar lang tussen de beesten staat en elk rund nog zelf selecteert.

Kiezen voor Roodhuys is kiezen voor

  • een compleet en gevarieerd aanbod topproducten
  • een uitstekende service, 7 dagen op 7
  • de beste prijs-kwaliteitsverhouding
  • directe levering uit onze eigen slagerij
  • vers vlees van bekende oorsprong
  • lokale vleesproducten en specialiteiten van over heel de wereld
“Ik kies elk rund nog zelf”

“Ik kies elk rund nog zelf”

“Ik kies elk rund nog zelf”
Joeri Berthels,
zaakvoerder van Roodhuys nv.